Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

EXCLUSIVE

Полнење: 100% полнење со големи “снегулки” од ситно бело пердувче со потекло од Сиберија
Tкаенина : 50% памук – 40% tencel – 10% свила 90gr/m2
Димензии: 250x220cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ