Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

ECO WAVE

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Перницата ECO WAVE е составена од вискоеластична мемори пена која се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот без да се создават потисни точки.
Способноста на материјалот да се прилагодува на главата и вратот и потоа да се враќа во неговиот природен облик без да се создават потисни точки и притисок гарантира оптимален одмор во текот на ноќта.
Перницата има антомски облик со повисока и пониска страна.
Се препорачува за луѓе кои преферираат спиење на страна на пониска перница.
Навлака: 100% памук. Се отстранува и се пере на 30°C.

  • Достапни висини: 12цм

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ