Dual Natura2019-03-26T10:11:00+01:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

DUAL NATURA

КАРАКТЕРИСТИКИ
Перничката DUAL NATURA е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски особини, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот. Во самата перничка има инсертирано BIO SOYA MIND пена изработена во комбинација со масла од соја. Оваа пена е изработена на природен начин без додавање на дополнителни супстанци, со што синтетичките материјали се заменети со природни елементи. Овој иновативен материјал овозможува одлична поддршка на вратот за време на спиењето, без да се стварат потисни точки, истовремено овозможувајќи природна хидратација и еластичност на кожата како и чувство на мекост. Овој специјален материјал истовремено овозможува заштита од алергии и бактерии.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Достапни висини: 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613