Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

DUAL DRY MASSAGE

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Перницата DUAL DRY MASSAGE е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски својства, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот.
Во самата перница има инсертирано DRY WATERFOAM пена, иновативен материјал изработен со цел да овозможи поголема транспирација и вентилација на перницата за да не се задржува влажноста, особено кај луѓето кои повеќе се потат.
Овој специјален материјал истовремено овозможува заштита од алергии и бактерии.

СОСТАВ НА НАВЛАКА
Внатрешната навлака : 100% памук
Надворешна навлака: Probiotic system
Навлаката на перницата е специјално изработена по Probiotic System кој помага во природното намалување на алергии и астма благодарение на природните пробиотици кои го спречуваат растот на мувла и бактерии и уништуваат прашински грини .
Оваа двојно патентирана технологија е 100% органска
Пробиотиците се сместени во материјалот во форма на микрокапсули кои се активираат за време на користењето на перницата и ја одржуваат свежа и чиста.
Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

  • Достапни висини: 12цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ