Dual Dry Massage2019-03-26T10:10:09+01:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

DUAL DRY MASSAGE

КАРАКТЕРИСТИКИ
Перничката DUAL DRY MASSAGE е изработена со Visco Mind – вискоеластична мемори пена, која благодарение на својата еластичност и одлични ергономски особини, идеално се прилагодува на обликот на главата и вратот. Во самата перничка има инсертирано DRY WATERFOAM полиуретанска пена, иновативен материјал изработен со цел да овозможи поголема транспирација и вентилација на перничката за да не се задржува влажноста, особено за луѓето кои повеќе се потат. Овој специјален материјал истовремено овозможува заштита од алергии и бактерии.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Достапни висини: 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613