Dual Clima2019-03-26T10:12:10+01:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

DUAL CLIMA

КАРАКТЕРИСТИКИ
Перничката DUAL CLIMA е изработена со револуционерен вискоеластичен материјал, кој одлично се прилагодува на обликот на главата и вратот. Во самата перничка има инсертиран дел од CLIMA FRESH MEMORY која преку специјалниот ULTRAFRESH третман со кој е изработена ги искористува предностите на среброто кое на природен начин се спротиставува на бактериите и мувлата и го спречува нивното размножување за повеќе од 95% со што ви овозможува здрав сон. Истовремено, самата CLIMA FRESH MEMORY пена има терморегулаторна функција и овозможува и чувство на свежина.
Овие карактеристики на тотална приспособливост и заштита од алергии и бактерии ја прават перницата врвна, приспособлива за еден нов начин на спиење. Способноста на материјалот да се прилагодува на главата и вратот и потоа да се враќа во неговиот природен облик без да се создават потисни точки и притисок и гарантира отпимален одмор.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Достапни висини: 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613