Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

DOLCI SOGNI

Полнење: 100% антиалергиски полиестер – слој од полиестерски фибри
Ткаенина: 100% памук
Перење: 30°C
Димензија 38х58cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ