Cylinder Pillow2020-10-02T16:42:06+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

CYLINDER PILLOW

Може да се употребува на неколку начини:
– Позади грбот, за лумбална поддршка додека седите
– Под колената, за да се обезбеди благо кревање на нозете
– Под стапалата , за да се избегнат проблеми со стапалата
Состав: Мемори пена која се прилагодува
Навлаката се отстранува и се пере.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613