Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

CYLINDER PILLOW

Може да се употребува на неколку начини:
– Позади грбот, за лумбална поддршка додека седите
– Под колената, за да се обезбеди благо кревање на нозете
– Под стапалата , за да се избегнат проблеми со стапалата
Состав: Мемори пена која се прилагодува
Навлаката се отстранува и се пере.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ