Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

CORTINA

Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка
Tкаенина : 100% памук ,130 gr/m2
Димензија: 50x80cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ