Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

CORTINA WARM

Полнење: 50% ситно пердувче – 50% пердув со дршка
Tкаенина: 100% памук,130gr/m2
Димензии: 155x220cm | 250x220cm

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ