Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

CERVICAL PILLOW

Ергономска перничка која го поддржува цервикалниот ‘рбет и поттикнува релаксација на мускулите.
Идеална за поддршка на задниот дел од вратот.
Состав: Мемори пена која се прилагодува
Навлаката се отстранува и се пере.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ