Bio Royal2020-10-16T01:21:50+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

BIO ROYAL

ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибер со “Lurex” дизајн.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 100% антиалергиски фибер + 2.5 см extra soft пена
Страна B: 100% антиалергиски фибер + 2.5 см extra soft пена
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
6 см – горен слој од BIO VISCO MIND® пена со есенцијални био масла. Пената е ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки. Маслата овозможуват нејзина свежина , долготрајност , бенефити за кожата на телото како и смирувачки ефекти за време на спиењето
16 см – долен слој од BIO WATERFOAM пена со есенцијални био масла. Пената иам ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 27цм

  • Висина на јадро: 22цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613