Bio Moore2019-03-26T10:13:37+01:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

BIO MOORE

КАРАКТЕРИСТИКИ
Bio Moore е перница составена од вискоеластичен материјал кој се прилагодува на телото и притисокот од тежината обезбедувајќи извонредна удобност. Овие карактеристики на тотална приспособливост ја прават перницата врвна, приспособлива за еден нов начин на спиење. Способноста на материјалот да се прилагодува на главата и вратот и потоа да се враќа во неговиот природен облик без да се создават потисни точки и притисок и гарантира отпимален одмор. Пената е збогатена со природни елементи како што се етеричните масла и масла од алое вера со цел да помогнат во подобро спиење. Перниците изработени со материјалот Bio memory се 100% еколошки односно природни и немаат штетно влијание за животната средина од причина што се изработени без штетни материјали, на тој начин што дел од материјалите при нивната изработка се заменети со природни материјали. Изработени се на начин да уништуваат прашински грини и да штитат од разни видови на бактерии. Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Достапни висини: 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613