Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

BIO MOORE

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Перницата е изработена со BIO MEMORY пена збогатена со природни елементи како што се етеричните масла и масла од алое вера со цел да помогнат во подобро спиење, чувство на свежина и релаксација. Перниците изработени со материјалот Bio memory се 100% природни и немаат штетно влијание за животната средина од причина што дел од материјалите при нивната изработка се заменети со природни материјали. Изработени се на начин да уништуваат прашински грини и да штитат од разни видови на бактерии.
Перницата се прилагодува на притисокот од тежината на главата и вратот обезбедувајќи извонредна удобност. Овие карактеристики на тотална приспособливост ја прават перницата врвна, приспособлива за еден нов начин на спиење. Способноста на материјалот да се прилагодува на главата и вратот и потоа да се враќа во неговиот природен облик без да се создават потисни точки и притисок и гарантира отпимален одмор.

СОСТАВ НА НАВЛАКА
Внатрешната навлака : 100% памук
Надворешна навлака: Probiotic system
Навлаката на перницата е специјално изработена по Probiotic System кој помага во природното намалување на алергии и астма благодарение на природните пробиотици кои го спречуваат растот на мувла и бактерии и уништуваат прашински грини .
Оваа двојно патентирана технологија е 100% органска
Пробиотиците се сместени во материјалот во форма на микрокапсули кои се активираат за време на користењето на перницата и ја одржуваат свежа и чиста.
Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

  • Достапни висини: 12цм, 15цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ