Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

BIO MEMORY

ТКАЕНИНА
Плетена ткаенина од памук и лен. Странична трака изработена од Air Space ткаенина за максимална транспирација на душекот.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 100% антиалергиски фибри.
Страна B: 100% антиалергиски фибри.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
4 cm – горен слој од Bio Visco Mind® пена збогатена со природни есенцијални масла , специјално истражувани и одбрани да го помогнат спиењето и да го намалат стресот.
Пената е ергономска, се прилагодува на структурата на телото и овозможува 7 зонска поддршка.

16 cm – долен слој од Bio Waterfoam пена збогатена со есенцијални масла, со ортопедски својства, која овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

  • Висина на душек: ≈22цм

  • Висина на јадро: ≈20цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ