Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ

BIO DOUBLE

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Двострана перница за уникатна удобност.
Едната страна е изработена со Bio Memory пена – материјал збогатен со природни масла кој се прилагодува на тежината и притисокот на главата и вратот овозможувајќи пената да остане свежа и еластична во текот на спиењето.
Другата страна е изработена со Extra soft пена, специјален материјал кој е мек и има висока флексибилност.
Перницата дава долго и пријатно чувство на свежина благодарение на специјалната структура за дишење.

СОСТАВ НА НАВЛАКА
Внатрешната навлака : 100% памук
Надворешна навлака: Probiotic system
Навлаката на перницата е специјално изработена по Probiotic System кој помага во природното намалување на алергии и астма благодарение на природните пробиотици кои го спречуваат растот на мувла и бактерии и уништуваат прашински грини .
Оваа двојно патентирана технологија е 100% органска
Пробиотиците се сместени во материјалот во форма на микрокапсули кои се активираат за време на користењето на перницата и ја одржуваат свежа и чиста.
Прекривките се отстрануваат и се перат на 30°C.

  • Достапни висини: 13цм

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ

СИТЕ ПЕРНИЦИ