Bel Riposo Fresh2021-04-12T23:21:37+02:00

Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

BEL RIPOSO FRESH

ТКАЕНИНА
Еколошки материјал што се разградува биолошки. Прекривката се отстранува од сите 4 страни и се пере. Страничната трака е од Air Space материјал.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: 2,5 см Екстра мека пена + 2 см Visco Mind Clima Fresh
СТРАНА Б: 2,5 см Екстра мека пена + влакна што не предизвикуваат алергии и помагаат при правилно дишење.

ВНАТРЕШНОСТ
• 5 см горен слој со бела Екстра мека пена за висока мекост – Цврстина 1,9КПа
• 18 см поддржувачки долен слој со Waterfoam пена – Цврстина 3,6 КПа

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 28цм

  • Висина на јадро: 20цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613