Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

BEL RIPOSO FRESH

ТКАЕНИНА
Tencel®, плетена ткаенина со природни органски фибри.
Странично е изработен со ткаенина од 100% антиалергиски фибри.

ПОЛНЕЊЕ
СТРАНА А: 2 cm Extra Soft пена + 2 cm Visco Mind Clima Fresh.
СТРАНА Б: 2 cm Extra Soft пена + 100% антиалергиски фибри.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
2 cm – Visco Mind® пена- ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да создава потисни точки.

18 cm – Waterfoam пена која овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: ≈26цм

  • Висина на јадро: ≈20цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ