Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

BAMBINO ROSA

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ – ROSA
Bambino Rosa е бебешки душек изработен со двослојно јадро од тврда и помека Waterfoam пена за правилен развој на ‘рбетот кај бебето.
Со тоа, самиот душек нуди можност за користење од двете страни зависно од возраста на бебето.

ТКАЕНИНА
Навлаката е во розова боја, изработена од антиалергиски и антибактериски фибри со систем за добра циркулација на воздух, а непропустлива на течности.
Може лесно да се отстрани и да се пере.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: ≈12цм

  • Висина на јадро: ≈12цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ