Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

BAMBINO CELESTE

КАРАКТЕРИСТИКИ
Bambino Celeste е бебешки душек изработен со двослојно јадро од тврда и мека Waterfoam (хидропена). Со тоа, самиот душек може да се врти од двете страни. Има антиалергиска и антибактериска прекривка ,специјално изработена за да не апсорбира влага.

ТКАЕНИНА
Небесна боја на навлака, водоотпорна, се отстранува и се пере.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Висина на душек: 12цм

  • Висина на јадро: 12цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ