Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ

BADIA 4 СЕЗОНИ DUO

Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка
Tкаенина : 100% памук, 130gr/m2
Димензии: 155x220cm | 250x220cm
Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да се користат и одделно.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ

СИТЕ ЈОРГАНИ