Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

ALTAIR

ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100%
антиалергиски фибри.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 100% антиалергиски фибри.
Страна B: 100% антиалергиски фибри.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
6 cm – горен слој од перфорирана Air Memory® пена за поголема транспирација, која се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.

15 cm – долен слој од Waterfoam пена со ортопедски својства, овозможува одлична поддршка на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото врз целиот душек.

  • Висина на душек: ≈21цм

  • Висина на јадро: ≈21цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ