Project Description

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ

ADAM

ТКАЕНИНА
Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри.
Навлаката е изработена странично со Air Space ткаенина за максимална транспирација и перфектна вентилација на душекот.

ПОЛНЕЊЕ
Страна A: 3 cm Visco Mind® пена – ергономска, се прилагодува на структурата на телото без да се создават потисни точки.
Страна B: 100% антиалергиски фибри + 1,5 cm Extra Soft пена.
Навлаката целосно се отстранува и се пере.

ВНАТРЕШНОСТ
18 cm – слој од Waterfoam пена со ортопедски својства и 7 зонска поддршка. Овозможува правилно држење на ‘рбетот за време на спиењето и рамномерно го дистрибуира притисокот од телото преку целата површина на душекот.

  • Висина на душек: ≈22цм

  • Висина на јадро: ≈18цм

 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ

СИТЕ ДУШЕЦИ