Olympus

2024-02-15T14:40:40+01:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ OLYMPUS ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 100% антиалергиски фибри – вискоза и еластин за поголема еластичност и мекост. Страна B: 100% антиалергиски фибри. Навлаката целосно се отстранува и се пере. ВНАТРЕШНОСТ 3 cm – [...]

Nature

2022-03-30T13:29:25+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ NATURE ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% природни фибри од коноп и лен. ПОЛНЕЊЕ Страна A: (зимска страна) 2 cm волна од камила за чувство на топлина во студените ноќи +2 cm Extra Soft пена Страна B: (летна страна) 2 [...]

Bio Memory

2022-03-30T14:46:30+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ BIO MEMORY ТКАЕНИНА Плетена ткаенина од памук и лен. Странична трака изработена од Air Space ткаенина за максимална транспирација на душекот. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 100% антиалергиски фибри. Страна B: 100% антиалергиски фибри. Навлаката целосно се отстранува и се пере. ВНАТРЕШНОСТ [...]

Altair

2022-03-30T13:44:51+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ ALTAIR ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 100% антиалергиски фибри. Страна B: 100% антиалергиски фибри. Навлаката целосно се отстранува и се пере. ВНАТРЕШНОСТ 6 cm – горен слој од перфорирана Air Memory® пена за поголема [...]

Adam

2022-03-30T14:48:35+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ ADAM ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри. Навлаката е изработена странично со Air Space ткаенина за максимална транспирација и перфектна вентилација на душекот. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 3 cm Visco Mind® пена - ергономска, се прилагодува на структурата на [...]

Queen

2020-10-21T17:33:56+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ QUEEN Латексот е природен материјал со извонредна еластичност. Перницата од латекс е анатомска, антибактериска и антиалергиска. Структурата на овој материјал се состои од голем број на отворени ќелии кои овозможуваат континуирана циркулација на воздухот за максимална дишење на материјалот. СОСТАВ [...]

Tirolo 4 Сезони Duo

2020-10-20T22:31:21+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ TIROLO 4 СЕЗОНИ DUO Полнење: 100% ситно пердувче Tкаенина : 100% памук,110gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да се користат и одделно. [...]

Badia 4 Сезони Duo

2020-10-20T22:27:24+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ЈОРГАНИ СИТЕ ЈОРГАНИ BADIA 4 СЕЗОНИ DUO Полнење: 80% ситно пердувче – 20% пердув со дршка Tкаенина : 100% памук, 130gr/m2 Димензии: 155x220cm | 250x220cm Четири сезонскиот јорган е изработен од 2 посебни јоргани кои се спојуваат со копчиња а може да [...]

Life Plus

2022-03-30T14:56:35+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ДУШЕЦИ СИТЕ ДУШЕЦИ LIFE PLUS ТКАЕНИНА Ткаенината е изработена од 100% антиалергиски фибри. Навлаката е изработена странично со Air Space ткаенина за максимална транспирација и перфектна вентилација на душекот. ПОЛНЕЊЕ Страна A: 100% антиалергиски фибри. Страна B: 100% антиалергиски фибри. Навлаката целосно се [...]

Lumbar Pillow

2020-10-02T16:53:42+02:00

ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИ ПЕРНИЦИ СИТЕ ПЕРНИЦИ LUMBAR PILLOW Обликувана да овозможи идеална поддршка на лумбалниот дел од телото , со што се овозможува мускулна релаксација, односно се избегнуваат болките во грбот и половините од долгото седење. Нуди добра латерална поддршка за да се спречи мускулната напнатост. [...]

САЛОН СКОПЈЕ
Ул. Орце Николов бр.139
(Дебар Маало)
Моб: 078/400-484

САЛОН СТРУМИЦА
Бул. Гоце Делчев 103
Тел: 034/522-284 | 034/320-725
Моб: 075/327-827

Go to Top