Новости2020-08-02T16:39:06+02:00

Следете нè на нашите социјални мрежи и бидете во тек со сите промоции, попусти и распродажби кои ги креираме само за Вас!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 days ago

PerDormire

❄ GENESI ❄ - Најдобриот помеѓу најдобрите!!
Добитник на прва награда на саем за мебел во Италија како НАЈИНОВАТИВЕН ДУШЕК со употребени исклучително природни материјали во својот состав.
Врвот помеѓу душеците кој претставува спој на природата со четирите природни елементи користени при неговото производство: вода, соја, јаглерод и сребро.

Целата природа вложена во еден душек...
‼ Есенцијалните масла од соја, сребрените јони, јаглеродните капсули и највисоката густина на мемори пена се причината поради која ќе почуствувате неверојатна релаксација и чувство на благосостојба за време на спиењето.

🛒 ЗАШТИТЕТЕ СЕ и КУПУВАЈТЕ ОД ДОМА: www.perdormire.mk/shop
🚛 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ‼

За дополнителни информаци, прашања, препораки контактирајте не:
📩 во порака
📞 на телефонскиот број: 075/327-827
👇 посетете не во нашите салони:
САЛОН СКОПЈЕ
📍 ул. Никола Тесла бр.9
☎️078/400-484
САЛОН СТРУМИЦА
📍 бул. Гоце Делчев 103
☎️075/327-827
САЛОН СТРУГА
📍 ул.15ти Корпус бр.30
☎️078/363-613

Ве очекуваме!
www.perdormire.mk
... повеќеназад

❄ GENESI ❄ - Најдобриот помеѓу најдобрите!!
Добитник на прва награда на саем за мебел во Италија како НАЈИНОВАТИВЕН ДУШЕК со употребени исклучително природни материјали во својот состав. 
Врвот помеѓу душеците кој претставува спој на природата со четирите природни елементи користени при неговото производство: вода, соја, јаглерод и сребро.

Целата природа вложена во еден душек... 
‼ Есенцијалните масла од соја, сребрените јони, јаглеродните капсули и највисоката густина на мемори пена се причината поради која ќе почуствувате неверојатна релаксација и чувство на благосостојба за време на спиењето.

🛒 ЗАШТИТЕТЕ СЕ и КУПУВАЈТЕ ОД ДОМА: www.perdormire.mk/shop
🚛 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ‼

За дополнителни информаци, прашања, препораки контактирајте не:
📩 во порака
📞 на телефонскиот број: 075/327-827
👇 посетете не во нашите салони:
САЛОН СКОПЈЕ
📍 ул. Никола Тесла бр.9
☎️078/400-484
САЛОН СТРУМИЦА
📍 бул. Гоце Делчев 103
☎️075/327-827
САЛОН СТРУГА
📍 ул.15ти Корпус бр.30
☎️078/363-613

Ве очекуваме!
www.perdormire.mkImage attachmentImage attachment

3 days ago

PerDormire

🛒💻 Како да направите Online нарачка на веб продавицата на PerDormire❓
Ви ја претставуваме постапката низ 7 чекори 👇

1⃣ Посетете ја нашата Online продавница: www.perdormire.mk/shop
2⃣ Се наоѓате на ONLINE SHOP PerDormire каде се понудени сите достапни производи за нарачка.
3⃣ Пронајдете ги производите што сакате да ги нарачате онлајн.
* Дознајте ги спецификациите за производите во делот "опис и цена" под секој производ поединечно.
4⃣ Под секоја категорија на производи има копче за нарачка.
5⃣ Откако ќе кликнете на копчето, се отвара нов прозорец каде треба да се внесат сите податоци кои се наведени над секое поле.
6⃣ Одберете производ, димензија, количина и начин на плаќање.
* Доколку сакате да нарачате повеќе производи од различни категории можете деталите од другите производи да ги наведете во "Порака".
7⃣ Притиснете "Испрати" штом ги наведете сите детали кои се потребни. Почекајте да се појави потврден одговор.

❤️ Здрав и удобен сон за целото семејство.
Ваш #PerDomire.
www.perdormire.mk
... повеќеназад

4 days ago

PerDormire

... повеќеназад

1 week ago

PerDormire

📣УШТЕ 24H НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ❣❣
Побрзајте во најблискиот салон на #perdormire или искористете ги Новогодишните Попусти ONLINE!!

❣ до 20% ❣ на душеци + подарок 2 перници
❣ 15% ❣ на перници од пена и пердув, за купени 2 или повеќе ❣ 20% ❣
❣ 15% ❣ на јоргани од пердув
❣ 15% ❣ на латофлекси
❣ 10% ❣ на кревети

🇮🇹 ВРВЕН ИТАЛИЈАНСКИ КВАЛИТЕТ
🔴 МЕДИЦИНСКИ СЕРТИФИКАТИ ЗА ЗДРАВ СОН

🛒 Разгледајте ги деталните информации и цени на нашата Online продавница: www.perdormire.mk/shop
🚛 Брза достава низ цела Македонија.

САЛОН СКОПЈЕ
📍 ул. Никола Тесла бр.9
☎️078/400-484
САЛОН СТРУМИЦА
📍 бул. Гоце Делчев 103
☎️075/327-827
САЛОН СТРУГА
📍 ул.15ти Корпус бр.30
☎️078/363-613

За дополнителни информаци, прашања, препораки контактирајте не:
📩 во порака
📞 на телефонскиот број: 075/327-827

Ве очекуваме!
www.perdormire.mk
... повеќеназад

📣УШТЕ 24H НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ❣❣
Побрзајте во најблискиот салон на #PerDormire или искористете ги Новогодишните Попусти ONLINE!!

❣ до 20% ❣ на душеци + подарок 2 перници
❣ 15% ❣ на перници од пена и пердув, за купени 2 или повеќе ❣ 20% ❣
❣ 15% ❣ на јоргани од пердув
❣ 15% ❣ на латофлекси
❣ 10% ❣ на кревети

🇮🇹 ВРВЕН ИТАЛИЈАНСКИ КВАЛИТЕТ
🔴 МЕДИЦИНСКИ СЕРТИФИКАТИ ЗА ЗДРАВ СОН

🛒 Разгледајте ги деталните информации и цени на нашата Online продавница: www.perdormire.mk/shop
🚛 Брза достава низ цела Македонија.

САЛОН СКОПЈЕ
📍 ул. Никола Тесла бр.9
☎️078/400-484
САЛОН СТРУМИЦА
📍 бул. Гоце Делчев 103
☎️075/327-827
САЛОН СТРУГА
📍 ул.15ти Корпус бр.30
☎️078/363-613

За дополнителни информаци, прашања, препораки контактирајте не:
📩 во порака
📞 на телефонскиот број: 075/327-827

Ве очекуваме!
www.perdormire.mk

1 week ago

PerDormire

💯🇮🇹 Латофлекс ORTHOPEDIC со Новогодишен ПОПУСТ од 15%‼
Изберете најдобра подлога за вашиот душек!

👉 Достапен во стандардни димензии и по нарачка (зависно од вашите потреби може да се изработат латофлекси со димензијата која ви е потребна).

Латофлексот Ortopedic претставува ергономска поддршка која обезбедува правилна положба на телото и издржливост за време на лежењето на душекот, како и диверзифицирана поддршка на лумбалната зона која се должи на поголемата ширина на летвичките.
Летвичките се со различна ширина за да се овозможи според секоја зона од телото правилна цврстина. Сите летвички не се разделени на два дела туку поминуваат над цврсто поставената централна летва на средината од латофлексот за поголема поддршка и цврстина, но и за да не се дозволи деформирање на душекот.

🔴 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

Промоцијата трае до 15.01.2021.

🛒 Разгледајте ги деталните информации и цени на нашата Online продавница: www.perdormire.mk/shop
🚛 БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија.

Или посетете не во нашите салони:
САЛОН СКОПЈЕ
📍 ул. Никола Тесла бр.9
☎️078/400-484
САЛОН СТРУМИЦА
📍 бул. Гоце Делчев 103
☎️075/327-827
САЛОН СТРУГА
📍 ул.15ти Корпус бр.30
☎️078/363-613

За дополнителни информаци, прашања, препораки контактирајте не:
📩 во порака
📞 на телефонскиот број: 075/327-827

Ве очекуваме!
www.perdormire.mk
... повеќеназад

💯🇮🇹 Латофлекс ORTHOPEDIC со Новогодишен ПОПУСТ од 15%‼
Изберете најдобра подлога за вашиот душек!

👉 Достапен во стандардни димензии и по нарачка (зависно од вашите потреби може да се изработат латофлекси со димензијата која ви е потребна).

Латофлексот Ortopedic претставува ергономска поддршка која обезбедува правилна положба на телото и издржливост за време на лежењето на душекот, како и диверзифицирана поддршка на лумбалната зона која се должи на поголемата ширина на летвичките.
Летвичките се со различна ширина за да се овозможи според секоја зона од телото правилна цврстина. Сите летвички не се разделени на два дела туку поминуваат над цврсто поставената централна летва на средината од латофлексот за поголема поддршка и цврстина, но и за да не се дозволи деформирање на душекот.

🔴 МЕДИЦИНСКИ ПРОИЗВОД

Промоцијата трае до 15.01.2021.

🛒 Разгледајте ги деталните информации и цени на нашата Online продавница: www.perdormire.mk/shop
🚛 БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија.

Или посетете не во нашите салони:
САЛОН СКОПЈЕ
📍 ул. Никола Тесла бр.9
☎️078/400-484
САЛОН СТРУМИЦА
📍 бул. Гоце Делчев 103
☎️075/327-827
САЛОН СТРУГА
📍 ул.15ти Корпус бр.30
☎️078/363-613

За дополнителни информаци, прашања, препораки контактирајте не:
📩 во порака
📞 на телефонскиот број: 075/327-827

Ве очекуваме!
www.perdormire.mkImage attachmentImage attachment
повеќе

Салон Скопје

ул. Никола Тесла бр.9 (спроти Технолошки Факултет)

Моб: 078/400-484

Салон Струмица

Бул. Гоце Делчев 103

Тел: 034/522-284 | 034/320-725

Моб: 075/327-827

Салон Струга

Ул. 15ти Корпус бр.30

Моб: 078/363-613